Időkorlát Lejárt!

A vásárlási időkorlát lejárt a következő vásárlásánál:

Hamarosan lejár az időkorlát

jegyek vásárlási időkorlátja 01:00 percen belül lejár.
Ezután a foglat helyeket más megvásárolhatja Ön elől.

BROADWAY.HU

Ez az esemény már megrendezésre került, így jegyet már nem tudsz vásárolni rá. Ha részt vettél az eseményen, írj róla értékelést, vagy olvasd el, mások mit mondanak róla!

Jótékonysági focimeccs - Kowalsky meg a Vega és a DVSC öregfiúk


Debrecen - Hódos Imre Rendezvénycsarnok

2019. január 27. 16:00

Jótékonysági focimeccs a Tündérkör Alapítvány javára!

Jótékonysági focimeccset rendeznek a debreceni Hódos Imre Rendezvénycsarnokban 2019. január 27-én. A mérkőzésen a Kowalsky meg a Vega zenekar és a DVSC öregfiúk, illetve a DVSC Öregfiúk és a DVSC Ultrák csapnak össze, és a teljes jegybevételt a Tündérkör Alapítvány javára ajánlják fel!

A két csapat örömmel állt a kezdeményezés mellé, mindannyian szívügyüknek érzik, hogy az a gyermekotthonokban nevelkedő és a hozzájuk hasonló gyerekeken, a nélkülözőkön, elesetteken segítsenek.

A Tündérkör Alapítvány tagjai mind elhivatottak, sokat tapasztalt emberek, céljuk, hogy segítsék ezeket a gyermekeket, ösztönözzék és felkészítsék őket példamutatásukkal a felnőtt életre. 
Segítenek élményt és tapasztalatot gyűjteni tanulmányi utak szervezésével, táboroztatással és különböző foglalkozások, előadások keretében, mint a drog prevenciós előadások. Szakemberekkel segítik az új tapasztalatok feldolgozását, segélyezéssel, tanácsadással, oktatással és képzéssel igyekeznek segíteni a szociálisan rászoruló gyermekek életminőségének javítását, különös tekintettel a veszélyeztetett környezetben élő fiatalkorúakra. Mindezek mellett, fontosnak tartják az otthonokból kikerülő fiatal felnőttek nyomon követését, támogatását és a munkába való elhelyezkedésüknek a segítését is. 
Az alapítvány kiemelt célja az is, hogy együttműködve más nonprofit szervezetekkel megtalálják a segítségre szorulókat, összehangolják programjaikat a minél szélesebb körben történő segítségnyújtás érdekében. Illetve, hogy összekössék azokat, akik nyitottak a segítségnyújtásra azokkal, akik a legnagyobb segítségre szorulnak.

A Kowalsky meg a Vega csapat tagja: Kowalsky Balázs Gyula, Szórád Jimmy Csaba, Vajda Sóder Péter, Vidák Róbert, Szebényi Dániel, Tobák Dániel

A DVSC Öregfiúk csapat tagjai: Sándor Tamás, Dombi Tibor, Kerekes Zsombor, Habi Ronald, Szatmári Csaba, Bernáth Csaba


A helyszínt és a műszaki közreműködőket biztosítja a Debreceni Sportcentrum.


Program:

A focimeccsek előtt a zenekar várja a rajongókat (ingyenes):
- 14:00-16:00 - Kowalsky meg a Vega dedikálás és közönségtalálkozó a csarnok előterében.

A jótékonysági focimeccsek (belépőjegy szükséges):
- 16:00-16:50 DVSC Öregfiúk-DVSC Ultrák mérkőzés (2x20 perc).
- 16:50-17:00 labdazsonglőr bemutató.
- 17:00-17:50 Kowalsky meg a Vega - DVSC Öregfiúk mérkőzés (2x20 perc).